Шокиращата истина зад тези цитати на Фердинанд за халфа на Ливърпул Тиаго

Бъдещето на Пеп Гуардиола е проблем след трилър от Шампионска лига, но тези цитати от Рио Фердинанд за Тиаго са голямата новина.

Все по-странни неща
Иън Лейдиман от Daily Mail Той естествено се забавлява на Etihad, но нещо го изяждаше вътре:

„Сега сме във второто десетилетие на собственост в Близкия изток в продължение на четири години и гледайки този невероятен мач на европейския футбол, беше трудно да не се чудя какви други страхотни драми може да ни предстоят.

“Най-вече, изглеждаше все по-странно – тъй като Сити размени гръмотевични удари с топ отбора на Испания – да се чудя защо Пеп Гуардиола изобщо би помислил да напусне, когато настоящият му договор изтича в края на следващия сезон.”

Изглежда като “все по-странен” ъгъл, за който да “размислите”, след като “гледате тази невероятна игра на европейския футбол”, което вероятно е причината, поради която никой друг не го направи. Но тук сме тук.

Гуардиола има договор, който е до 2023 г. Той е в Манчестър Сити от 2016 г. Това вече е най-дългият му непрекъснат период като мениджър на клуб от две години. Този мандат, четиригодишно управление в Барселона, приключи поради явната нужда да „презаредя батериите си“.

Не е трудно да се разбере защо Гуардиола може да напусне, когато договорът му изтече. Но отново защо този хипотетичен сценарий който бих могъл минават за 13 месеца дори тема за дискусия след първият мач от вълнуващ полуфинал на Шампионска лига?

Няма отговор. Само още примери за неща, които изглеждат странни.

„Това е отборът на Сити, който Гуардиола е изградил и въпреки че те са били брилянтно експанзивни и преждевременни тук, те са отбор, който отсега нататък ще става само по-добър, по-мъдър и по-талантлив.”

„Следващия сезон, например, лидерите на Висшата лига се очаква да имат в редиците си норвежкия нападател Ерлинг Хааланд.

“Така че, да, изглежда странно, че Гуардиола дори мисли да напусне, както вече предложи.”

Би било странно, ако Гуардиола не прави обмислят напускане, когато текущият им трудов договор изтече. Би било странно Гуардиола дори да погледне отвъд май, като се има предвид, че този сезон все още може да завърши с това, че Манчестър Сити няма да спечели трофеи или да претендира за дубъл във Висшата и Шампионска лига. Направо е странно, че е такава фокусна точка.

„При всичките му странности изглежда като най-великият отбор на Сити, който Гуардиола е събрал за шестте си години в Англия. Съперничеството му с Ливърпул е магнетично.

„Ако Гуардиола не продължи да работи тук след следващия сезон, трудно е да се чудим къде ще отиде. Още по-трудно е да се разбере защо.

Наистина е невъзможно да се предвиди какво може да направи човек, който си взе отпуск след четири години интензивно, непрекъснато елитно обучение, след седем години интензивно, непрекъснато елитно обучение. Да се ​​надяваме, че до края на тази седма година Лейдиман е разбрал „все по-странния“ свят на футболните договори.

оживен разговор
„Пеп Гуардиола трябва да е яростен от малката победа на Ман Сити – Реал Мадрид са кралете за завръщане“ – DailyMirror заглавие на мнението на Джон Крос.

„Радостта на Пеп Гуардиола от ярката победа на Манчестър Сити над Реал Мадрид надделя над всякакво разочарование от неспособността им да спят полуфинала на Шампионската лига в един спиращ дъха първи мач.“ MailOnline.

Разлейте Thi
Най-голямата история в сряда, разбира се, не е така Манчестър Сити победи Реал Мадрид с 4:3 в трилър. Това е, че Рио Фердинанд каза няколко думи за Тиаго Алкантара.

Рио Фърдинанд твърди, че Тиаго Алкантара му е казал, че иска да подпише с Ман Юнайтед, преди да се присъедини към Ливърпул от Байерн Мюнхен и казва, че неговата „нелепа“ форма показва, че „играчите се нуждаят от време“… тъй като той съветва, че Джейдън Санчо трябва да го имитира“, е силният MailOnline голямо заглавие.

Те добавят без особена точност, че „Фердинанд разкрива, че играчът му е казал, че иска да стане Червен дявол през 2020 г., когато го свързваха с отдалечаване от Бундеслигата“. Само дето Фердинанд не разкри такова нещо. Той беше попитан за предишния интерес на Манчестър Юнайтед към полузащитника, каза, че е „говорил с него“ и че Тиаго „иска да дойде в Юнайтед“.

Но това беше през 2013 г. Не през 2020 г. и със сигурност не „преди да се присъедини към Ливърпул от Байерн Мюнхен“. Фердинанд дори говори дълго за това преди в същия този подкаст.

Въпреки това, ако един изход мига, другите трябва да следват:

„Рио Фердинанд казва, че Тиаго Алкантара „иска“ да се присъедини към Манчестър Юнайтед преди трансфера на Ливърпул“ Уебсайт на Daily Mirror.

„Говорих с него“ – Рио Фърдинанд твърди, че Тиаго е трансферен срещу Ливърпул и Ман Юнайтед“ – Ехото на Ливърпулкоето отразява явно неправилното твърдение, че „бившият английски национал твърди, че Тиаго му е казал, че иска да премине на „Олд Трафорд“ през 2020 г.“.

„Рио Фердинанд твърди, че Тиаго Алкантара му е казал, че иска да премине от Манчестър Юнайтед, преди да се присъедини към съперника си Ливърпул“ Уебсайтът на Sunкойто дори цитира Фердинанд да казва „Говорих с него, когато се присъедини“ към Ливърпул, за да звучи по-актуално, когато той не каза нищо подобно.

Но кредит там, където се дължи: Манчестър вечерни новини кажете „Рио Фердинанд проявява „интерес“ към признаването на Тиаго за Манчестър Юнайтед, но те ясно дават да се разбере, че той говори за ситуация отпреди много години, вместо да последва всички в твърденията, че Тиаго е отхвърлил Манчестър Юнайтед в полза на Ливърпул. Истински феърплей.

Сент Етиен

“Анфийлд е адът!” – Претенциите на Етиен Капуе от Виляреал ливърпул имам най-лошия етап ‘

… да играя като гостуващ отбор, като Уебсайт на Daily Mirror знае добре.

Конфликт на трофеите
на Ехото на Ливърпул заглавие: „Приоритетът за трофея на Ливърпул е ясен, тъй като купата се откроява в четворната мисия“

Надписът на Liverpool Echo: “Всички фенове на Ливърпул ще искат четворката тук, ако е възможно – но има ли един трофей, който означава повече от другите?”

Надяваме се, че е така, като се има предвид, че “приоритетът за трофея на Ливърпул е ясен, тъй като купата се откроява в четворна мисия.”

И все пак от двамата писатели, натоварени със задачата да обсъждат тази точка, Шон Бредбъри твърди в полза на Висшата лига, а Ричард Гарнет е в полза на Шампионската лига.

Слава им, че получиха своето щракване и го изядоха.

.

Add Comment