Тридневното голямо национално парти на Конър Макгрегър, включително изправяне на £200 000 Rolls Royce

Гранд Национал 2017 видя Макгрегър, тогава шампионът на UFC в лека категория, направи бомбастично влизане и купон за почти половин седмица, преди да се бие с Флойд Мейуедър само няколко месеца по-късно

Видео зареждане

Видео не е налично

Конър Макгрегър говори за завръщане в UFC, докато напуска отложеното съдебно дело

Прословутото тридневно парти на Конър Макгрегър Grand National видя как ирландецът открадна шоуто в една от най-звездните седмици през 2017 г.

Тогава, наскоро коронованият шампион на UFC в лека категория, Макгрегър беше само на дни от съгласието си да боксира Флойд Мейуедър във втората по големина битка в историята на бойните спортове. И той все още беше в парти режим от победата през предишния ноември над Еди Алварес, което го направи първия шампион в историята, който притежава два колана едновременно в UFC.

Макгрегър, по онова време по-известен с това, че се появява на задните страници, а не на предните, се качи до Ливърпул с автопарк от автомобили и придружен от екипаж приятели. В обкръжението му влизаше боецът на Bellator Чарли Уорд, който по това време все още беше подписан с UFC.

Световният шампион в две категории се появи по типичен бомбастичен начин, облечен с отворена риза и стилни слънчеви очила. Той пристигна около обяд на голямото състезание, без да се съобразява с дрескода, когато излезе от Ролс Ройс за 200 000 британски лири.

Макгрегър и приятелите взеха три рола от летище Джон Ленън до хотел Хилтън, където бързо се подготвиха за деня на състезанията, преди да тръгнат.

По-късно щяха да го снимат да стои на върха на една от техните коли, но първо беше дребният въпрос на самото състезание. Макгрегър и приятелите гледаха One For Arthur да взима победата в игралното събитие, преди да се отправят към нощния клуб Mansion в Ливърпул.

Там той купонясва с антуража си в ранните часове на следващата сутрин, преди накрая да се качи на палубите, за да направи кратък импровизиран DJ сет. „Имахме много знаменитости в клуба“, каза промоутърът Майкъл Елис. „Но това трябва да е най-голямото събитие, в което някога сме участвали за шестте години, откакто сме отворени. Беше на друго ниво.

„Реакцията, която получава, е нелепа, където и да отиде, това е лудост. На летището, щом се докосне до нашата земя, хора се мотаеха от прозорците, опитвайки се да го видят. Дори да шофира до Хилтън, имаше коли, които спираха до него. ни и натискат спирачките си в трафика, за да се опитат да погледнат през прозорците, и подскачат бордюра пред хотела, само за да го видят.”

Вълнуваш ли се за завръщането на Конър Макгрегър в UFC? Кажете ни вашите мисли в секцията за коментари по-долу!

Пътуването остана шумно и почти видя Макгрегър да бъде изправен пред съд, след като публикува снимка върху наетите си Rolls. Той подписа снимката „Ливърпул, ние управляваме целия ви град“ и тя беше харесана над един милион пъти от фенове на страницата му.

Но Platinum Executive Travel, който му нае колата, не я хареса твърде много и се каза, че проучват възможните щети по колата, преди да обмислят да предприемат съдебни действия, които никога не са били много.

Личността в социалните мрежи „Лорд“ Алеем Икбал, чийто баща Салим управлява изпълнителната фирма за отдаване под наем, публикува гневен отговор на публикацията на Макгрегър. Той каза: „Когато притежаваш един Conor, можеш да стоиш на него като Флойд, дотогава можеш да загубиш депозита си, защото стоиш на моя.“

Прочетете още

Прочетете още

.

Add Comment