Сватбата на Бруклин Бекъм и Никола Пелц ще бъде пищна афера

Семействата им имат общо богатство от почти 3 милиарда долара – така че не са спестени разходи за сватбата на Бруклин Бекъм и Никола Пелц.

Бруклин Бекъм започна своята тридневна грандиозна сватба на стойност 5 милиона долара – която трябва да засенчи дори прочутите сватби на родителите му през 1999 г. “Златни тронове”.

Най-големият на Дейвид и Виктория, на 23 години, и Никола Пелц, на 27, ще се оженят днес в имението на семейството на булката за 130 милиона долара край плажа в Палм Бийч, Маями.

The Sun може да разкрие, че двойката ще има двойна сватба с две церемонии, отбелязващи отделната вяра на родителите на Никола. Единият ще бъде католик, наклон към майка Клаудия, а другият е еврейски, за баща й Нелсън.

Амбициозният готвач Бруклин – който каза, че ще носи тюбетейка или ярмулке – също ще вземе фамилията на Никола за второ име.

Той беше видян да пристига снощи – заедно с родителите си и малката му сестра Харпър, десетгодишна.

Тържествата започнаха с репетиционна вечеря, на която ще присъстват много от знаменитите гости. Както е традиционно, Бруклин и актрисата Никола ще се разделят след това и няма да се видят до днес, когато не са спестени никакви разходи.

300-те гости ще бъдат почерпени с неограничени бутилки от 350 долара шампанско Bollinger и cordon bleu grub, с почти 90 000 долара, похарчени за редки орхидеи за украса на масите.

И прочутите хитри Бекъмс няма да платят нито стотинка, тъй като мега-натовареният финансист Нелсън, 79 г., настоя да отрази цялото събитие.

Неговото състояние от 2,2 милиарда долара надминава стойността на Бекъм от 660 милиона долара.

Бившата колега от групата на Виктория от Spice Girl Мел Би потвърди, че отива, докато Ема Бънтън и Мел Си също бяха поканени на сватбата на знаменитостите на годината.

Вместо това обаче Гери Хорнър отлетя до Мелбърн, за да подкрепи съпруга, собственик на Red Bull Кристиан на Гран при този уикенд.

Главният готвач Гордън Рамзи и семейството вече бяха там, въпреки че предложението на семейство Бекъм той да приготви храната беше отхвърлено от Нелсън, който възложи кетъринг от Маями.

Слуховете също се завъртяха снощи, че поп суперзвездата Бруно Марс е определен като таен специален акт, докато рапърът Snoop Dogg също се казва, че изпълнява.

Латино звездата Марк Антъни ще пее, докато DJ Fat Tony ще излезе на палубата. Други гости включват актрисата Ева Лонгория, докато принц Хари и Меган също се говори, че пристигат от дома си в Ел Ей.

Около три шатри в имението е образуван стоманен пръстен, като вчера полицейска кола охранява входа на плажа на половин миля разстояние. Хеликоптер за сигурност също е забелязан да обикаля района.

Бяла рокля, за която се смята, че е изработена по поръчка на Никола сватбена рокля Валентино, беше видяна да транспортира с количка за голф вчера. Модната библия Vogue пуска две снимки на живо в големия ден преди заснемането на корицата на юлското издание.

Освен неограничени количества Bollinger, коктейлите ще текат в безплатен бар до пристигането на вагоните в 1 сутринта.

Междувременно жителите на Палм Бийч разкриха, че почти 90 000 долара са похарчени за 400 орхидеи. Стотици долари бели хортензии и зелени цимбидиуми също бяха закупени от Flowers of Worth Avenue – един от любимите цветарки на Никола.

Миналия месец тя, Бруклин и брат й Брад, на 32 години, купиха от там 500 червени рози за рождения ден на майка й Клаудия – на стойност около 7000 долара. Един приятел каза пред The ​​Sun: „Това е тъпа сума пари да се плати за орхидеи – това е повече от средната заплата на британците в Обединеното кралство.

„Но парите не са предмет за Бекъм и Пелце, още повече. Смята се, че орхидеите и повечето други цветя са поръчани от друг район.

„Но беше наистина мило от страна на Никола да си помисли за Flowers of Worth Avenue.

„Това е малък местен магазин и хората там са прекрасна група.“

Смята се, че Дейвид и модният дизайнер Виктория са пристигнали в имението на Пелцес вчера следобед с черен автомобил Макларън.

Този уикенд ще събуди спомени от собствената им сватба през юли 1999 г., когато те се ожениха на тържество на тема Робин Худ за 1,3 милиона долара в замъка Luttrellstown в Дъблин.

Дейвид, в бял костюм, и Виктория, облечена в рокля на Vera Wang за 175 000 долара, седяха на златни тронове в до, с четиримесечния Бруклин в присъствието.

Съвсем наскоро бившият футболен ас на Англия Дейвид, на 46 години, прекарва време със сина си Ромео в Маями, където притежава футболен отбор.

19-годишният Ромео беше видян с приятелката си Миа Регън на яхтата на баща си Seven, но тя напусна района рано вчера сутринта.

Бруклин беше видяна да изглежда унила в четвъртък в бъги за голф с приятели, докато Никола се почерпи с масаж през седмицата.

Бруклин, който разкри, че вероятно ще плаче в големия ден, тъй като е емоционален, подписа предварителен брак.

Двойката започна да се среща през октомври 2019 г., а Бруклин предложи диамантен пръстен за 600 000 долара през юли 2020 г.

Тази история първоначално се появи в The Sun и е препубликувана тук с разрешение.

.

Add Comment