Най-добрият залог за събота, 9 април

Пет залога за деня на Randox Grand National за нашия безстрашен дует – включително два в страхотното състезание.


Съвети за състезателни залагания: събота, 9 април

Спечелете 1 точки Добър риск изобщо в 2.25 Aintree при 13/2 (Общо – мин. 6/1)

0,5 точки ew Ghathanfar в 1,30 Thirsk при 8/1 (Sky Bet – 1/5 1,2,3,4,5)

0.5pts ew За удоволствие в пазари “без любимите” в 3.00 Aintree в 25/1 (Bet365 1/4 1,2)

0,5 точки ew Kildisart в 5,15 Aintree при 40/1 (Sky Bet – 1/5 1,2,3,4,5,6,7)

0.5pts ew De Rasher Counter в 5.15 Aintree при 66/1 (Общо – 1/5 1,2,3,4,5,6)

Коефициенти за Sky Bet | Paddy Power | Betfair Спортни залагания

Най-добри национални залози за 2022 г


2.25 Ейнтри

Three Stripe Life е този, който трябва да победи по цифрите, но до снощи в Ballinrobe, където имаше няколко победители, седмицата беше малко нещастна за Гордън Елиът и той сигурно се чудеше какво трябва да направи, за да получи победител на дъската тази седмица.

Ние сме загрижени за шансовете на Good Risk At All, който има какво да намери за цифрите, но рейтингът му изглежда снизходителен, като се има предвид стила и съдържанието на победата му в Аскот последния път. Може да се окаже благословия, че той пропусна участието за Coral Cup и Betfair, където Томас прочете погрешно правилата за състезанието, тъй като идва тук свеж и изглежда много прогресивен. Той заслужава да се възползва от своя шанс в този състав и може да се издигне до целта този следобед.

3.00 Айнтри

Макар че не бихме спорили, че Едуардстоун трябва да спечели Maghull, Рори смята, че има някаква стойност на пазара „без любимите“ с For Pleasure. Донякъде изненадващ късен хазарт в Grand Annual, той беше задържан и не беше видян за най-добър ефект, а бягането е най-добре простено.

Ако му бъде позволено да играе отпред, той може да успее да се освободи и да бъде трудно да се закрепи назад. Някои от най-добрата му форма му дават право да бъде на място и той се представи добре в Топ новиците тук миналата година, завършвайки място зад Third Time Lucki, след като даде най-добър късно.

2.33 Бангор

Twotwothree направи няколко завъртания над препятствия тази пролет, за да го накара да се подобри след кратка почивка и това трябва да го подготви добре за завръщане към оградите днес. Измина известно време, откакто той се изправи напред, но пропусна по-голямата част от 2021 г. и може би е имал малък проблем.

Сега той се връща на последната си печеливша оценка, действа на всички позиции и получава чифт бузи за първи път. Оли Грийнъл беше в страхотна форма като цяло, но последните му три, когато бяха оборудвани с бузи за първи път, спечелиха всички (въпреки че Въпросникът по-късно го загуби в стаята на стюардите, бах). Изглежда, че шапките вършат магията за Оли в момента в Twotwothree, на писта, на която той явно се справя добре, може да е най-новата.

1.30 Thirsk

За спринт тук няма много темпо и се чудя дали Дейл Суифт може да хване бика за рогата с Ghathanfar от щанд 15 и да издърпа полето към близката странична релса. Ако това се случи, той може да е далече и да си отиде, докато останалите се оправят, и може да е трудно да бъде хванат.

Той направи три бягания през март, за да го изправи след зимната си почивка и в резултат на това е свалил още 6 фунта (въпреки че няколко от тези усилия са достойни за уважение) и също толкова уместно, има голям спад в класа от клас 3 в клас 5. Той е три пъти победител в класа и е бил поставен още шест пъти от 18 старта, така че 50% от усилията му в този клас са го виждали в най-лошия кадър.

Като цяло постоянен през целия сезон 2021 и втори през миналата година, харесваме шансовете му за успех тук.

5.15 Ейнтри

Това, където сме съгласни относно National е, че и двамата смятаме, че Minella Times е ужасна цена и че Kildisart, Enjoy D’allen и на сутрешните цени De Rasher Counter са тези, които най-много харесваме.

Случаят за Kildisart е един от кон, който има много форма на големи състезания, включително победа на тази карта през 2019 г., а след това отлична втора в Ultima през следващата година. Контузията го беше изкарала извън пистата през по-голямата част от шестнадесет месеца, докато не се появи отново в Нюбъри миналия месец (без бузи, днес), където той се оформя така, сякаш запазва много способности да завърши четвърти. Той изглежда добре инвалид в най-добрата си форма.

Enjoy D’allen беше друг, който хвана окото последния път, когато беше пети в препятствие с хендикап в Leopardstown през февруари, бягане, за да го нареди за крак в това. Трети в Irish National миналата година, а също и отлична трета за Schoolboy Hours в Paddy Power Chase по Коледа, той изглежда от сорта, който ще се наслади на този тест и смяната на шапката (и връщането на вратовръзка за език) може да се види в положителна светлина.

De Rasher Counter се завърна от отсъствие, за да направи напълно приемливо серия в Денман в Нюбъри зад Елдорадо Алън, серия, която трябва да го подкрепи добре за това. Почвата се връща в негова полза и е в добра следа в историческата си форма. Ще го имаме на половината от цената на сутринта и си струва малък залог.

 • Визуализацията е публикувана в 1010 BST на 04.09.2022 г

Победители за април:

 • Колиси 3/1
 • Largy G 33/1 (R4)

Победители за март:

 • Ърни Билко 9/1
 • Как е Щурецът 7/1
 • Beau Haze 10/1
 • Вешанская (Поставена) 8/1
 • Truckers Lodge (Поставена) 15/2
 • Мистър Fogpatches (Поставен) 9/1
 • Gowel Road (Поставен) 8/1
 • Оскар Елит (Поставен) 20/1
 • Жакамар 2/1
 • Wetnwindy 13/2
 • В Overdrive 7/2
 • Джин Коко 7/2
 • Homme Public 11/2
 • Нарисувай мечтата 11/1
 • Trixster 9/1 (25p R4)


По-безопасен хазарт

Ние сме ангажирани в нашата подкрепа за по-безопасен хазарт. Препоръчаните залози се препоръчват на лица над 18 години и ние силно насърчаваме читателите да залагат само това, което могат да си позволят да загубят.

Ако се притеснявате за вашия хазарт, моля, обадете се на Националната линия за помощ за хазарт / GamCare на 0808 8020 133.

Допълнителна поддръжка и информация можете да намерите на begambleaware.org и gamblingtherapy.org.


Add Comment