Лийдс е много вероятно да подпише Ааронсън

Лийдс Юнайтед е “много вероятно” да подпише Брендън Ааронсън това лято, като белите подготвят оферта от 25 милиона паунда.

Понижаване: Януарски оферти за Ааронсън

21-годишният футболист се очертава като основна трансферна цел за Лийдс през януари, като клубът направи две оферти за атакуващия полузащитник.

Последни новини от Лийдс Юнайтед!

Смяташе се, че вторият струва 20 милиона паунда, но както знаем, Ааронсън остана в Ред Бул Залцбург, което остави Лийдс без по-стари подписвания през януари.

Изглежда обаче, че той все още е ключова мишена и може да се събере отново със своя сънародник Джеси Марш през лятото, след като направи 25 участия под ръководството на 48-годишния по време на престоя на мениджъра на Лийдс в Австрия.

Най-новото: иск в Twitter за Ааронсън

Радар на Лийдс, новинарска емисия на Whites, направи твърдение относно Ааронсън в Twitter. Те предполагат, че 21-годишният футболист е “много вероятно” да се премести на Еланд Роуд, като вече е готова оферта от £25 милиона за РБ Залцбург.

Ааронсън вече споделя същия агент като шестима играчи на Лийдс – един от които е Адам Форшоу, който подписа нова сделка през януари – така че бихте очаквали, че те вече познават добре Андреа Радризани.

Колко подписа трябва да направи Лийдс това лято?

0-2

0-2

3-4

3-4

5-6

5-6

6+

6+

Присъдата: Ааронсън е необходим

При условие, че Марш насочва Лийдс в безопасност, клубът се нуждае от подкрепления в средата на терена, а Ааронсън изглежда е умна мишена.

Той участва под 48-годишния футболист в Австрия, като допринесе за 12 гола в 25 мача и може също да играе в по-дълбока роля или отляво. Ааронсън се нарежда в топ 1% от играчите по отношение на изминатата дистанция, така че трябва да влезе точно в системата за натискане на Марш и опитите да хване опонентите на почивката.

Ход от 25 милиона паунда би го превърнал в третото най-скъпо лице за клуба за всички времена, но този сезон показа, че Лийдс може да се справи с повече числа и качество в средата на терена, особено с Калвин Филипс, отстранен за дълги периоди от кампанията.

Други новини – 5 ключови паса, 1 гол: целта на Лийдс създава зашеметяващ дисплей в средата на седмицата, докато очите на Орта се движат
Add Comment