Звездата от Coronation Street, към която се присъедини неговият реален брат в сцената

Улица Коронация следват спойлери.

Улица Коронация феновете се срещнаха с реалния брат на Джуд Риърдън в скорошна сцена.

Снощи (6 април) героят на Джуд Сам Блейкман се изправи срещу нов опонент по шах, който играе не друг, а по-големият брат на актьора Зак.

Героят на Зак Оскар се присъедини Кори за еднократен епизод, както Джуд обяви в социалните си мрежи.

Това съдържание е импортирано от Twitter. Може да успеете да намерите същото съдържание в друг формат или може да успеете да намерите повече информация на техния уеб сайт.

Свързани: Улица Коронация звездата Кел Алън говори за плановете за кариера след напускането на Лора Нийлън

„Когато беше доведи брат си на работен ден […] Сам разби Оскар от бистрото. НАЙ-ДОБРИЯТ ДЕН досега“, написа Джуд в Twitter след излъчването на епизода.

Във въпросната сцена Сам и Оскар играят помежду си в игра на шах, като Сам има надмощие и побеждава Оскар. Болен губещ, по-голямото момче не прие много добре поражението и отказа да се ръкува със Сам, като нахлу от стаята.

ITV

Свързани: Улица КоронацияДейзи Миджли прави нов план на фона на ревността на Ники

Съдейки по един от хаштаговете, използвани от Джуд (#bubblebrothers), изглежда, че решението да вземе участието на по-големия си брат се дължи на ограниченията на Covid-19, като двамата актьори са от едно домакинство.

Зрителите с удоволствие откриха, че Джуд и неговият реален брат споделиха екрана, отговаряйки на туита на актьора, за да научат повече.

Това съдържание е импортирано от Twitter. Може да успеете да намерите същото съдържание в друг формат или може да успеете да намерите повече информация на техния уеб сайт.

„Не разбрах, че това е истинският ти брат @JudeRiordan, уау колко прекрасен!“ един фен коментира, добавяйки: “Страхотно да имаме сцена заедно да играем Chess Rivals!! Ще трябва да гледам отново в Catchup.”

След това Джуд разкри, че той и брат му са се играли и преди в реалния живот, като написа: „Той играе малко ирл, така че играем заедно у дома“.

Улица Коронация излъчва се в понеделник, сряда и петък от 20:00 ч. по ITV и поточно в ITV Hub.


Прочетете още Улица Коронация спойлери на нашата специална начална страница

Това съдържание е създадено и поддържано от трета страна и импортирано на тази страница, за да помогне на потребителите да предоставят своите имейл адреси. Може да успеете да намерите повече информация за това и подобно съдържание на piano.io

Add Comment