Дженифър Лопес и Бен Афлек са сгодени

Дженифър Лопес изненада феновете, като направи видео съобщение за възобновената си връзка с Бен Афлек.

Бен Афлек и Дженифър Лопес са сгодени – отново!

52-годишната Лопес обяви годежа в кратко видео, публикувано на нейния уебсайт днес, в което тя се взира с възхищение в пръстен с диамант в зелен цвят.

„Имам една наистина вълнуваща и специална история за споделяне“, каза кикотяща се Лопес в тийзър видео, публикувано днес във Facebook.

„Ако не сте част от моя вътрешен кръг, трябва да отидете на onthejlo.com, за да чуете това. Това е моят вътрешен кръг, където споделям моите по-лични неща.”

Източници, близки до певицата, твърдят, че видеото всъщност е обявяване на годеж.

49-годишната Лопес и Афлек предизвикаха слухове за годеж по-рано тази седмица, когато тя беше снимана с пръстен на сватбения си пръст, докато пазарува в Ел Ей.

Вътрешни лица, близки до Афлек, наскоро казаха на Page Six, че няма да бъдат шокирани, ако той беше предложил отново.

Двойката за първи път започна да се среща през 2002 г. и бързо беше наречена „Бенифър“ от феновете и медиите. Двамата със сигурност не се срамуваха да демонстрират любовта си един към друг по това време, включително в пълни с PDA сцени от филма на Лопес Джени от блока музикален клип.

До ноември същата година Афлек предложи брак на Лопес с 6,1-каратов розов диамант от Хари Уинстън. Съобщава се, че масивният бенгал струва 3,36 милиона долара.

Лопес се обърна към първоначалния си годеж по време на среща с Даян Сойер през 2000-те, където тя описа годеника си като „брилянтно умен, любящ, очарователен и привързан“.

Тя продължи да нарече зашеметяващия си пръстен „най-великолепното нещо, което съм виждала“.

За съжаление, масовото внимание на медиите доведе до отлагането на двойката и в крайна сметка да отмени сватбата си през 2003 г.

„Поради прекомерното медийно внимание около нашата сватба, решихме да отложим датата“, каза двойката в съвместно изявление. „Когато разбрахме, че сериозно обмисляме да наемем три отделни „булки-примамки“ на три различни места, разбрахме, че нещо не е наред.“

Изявлението продължи: „Започнахме да чувстваме, че духът на това, което би трябвало да бъде най-щастливият ден в живота ни, може да бъде компрометиран. Усетихме, че това, което трябваше да бъде радостен и свещен ден, може да бъде развалено за нас, нашите семейства и нашите приятели.”

Лопес прекрати годежа в началото на 2004 г. и беше омъжена за певеца Марк Антъни през юни същата година. Двойката продължи да има близнаци Макс и Еме през 2008 г.

Междувременно Афлек продължи с Дженифър Гарнър. Той се ожени за актрисата през 2005 г. и роди три деца заедно: дъщерите Виолет и Серафина и сина Самуел.

И двата им брака обаче завършиха с развод, като Лопес влезе в нов вихрен роман с Алекс Родригес през 2017 г.

От своя страна Афлек беше свързван с редица жени, вкл Извадете ножовете звездата Ана Де Армас до раздялата им през януари 2021 г.

Малко след раздялата на Лопес с A-Rod, Афлек бързо се нахвърли и отново се свърза с певеца. Двойката – която току-що пусна 66 милиона долара от имение на Bel Air – оттогава се развива силна.

„Не мисля, че някой беше по-изненадан от нас“, Омъжи се за мен звезда призна на Шоуто на Елън Дедженерис през февруари. „Никога не можете да си представите, че може да се случи нещо подобно. Това е красиво нещо.”

Тази история първоначално се появи на страница шеста и е препубликувана тук с разрешение.

.

Add Comment