„Ако хвърлях десетка на един, това щеше да е той“ – кого харесват знаменитостите? | Новини за конни надбягвания

Марк Томпсън

” title=”Кой харесва Хари Реднап за Randox Grand National 2022?” class=”js-imageLoader” data-at-xn=”https://www.rp-assets.com/images/news/2019/02 /15/56670-medium.jpeg” data-br-n=”https://www.rp-assets.com/images/news/2019/02/15/56670-medium.jpeg” data-br-m= “https://www.rp-assets.com/images/news/2019/02/15/56670-large.jpeg” data-br-w=”https://www.rp-assets.com/images/ news/2019/02/15/56670-large.jpeg” data-br-xw=”https://www.rp-assets.com/images/news/2019/02/15/56670-large.jpeg” onclick = “връщане на false;”>

Кой харесва Хари Реднап за 2022 Randox Grand National?

Марк Томпсън

От персонала на Racing Post

Всеки има фантазия в Великия национален ден и състезателните, спортните и развлекателните знаменитости не са по-различни в деня, в който нацията се състезава.

И така, кой се интересува от страхотните и добрите да минат първи след поста около 5.25?


5.15 Aintree Saturday: Randox Grand National състезателна карта и залагания


Хари Реднап
Бивш футболен мениджър и собственик

Всяка секунда сега беше силно затруднен миналата година за Тед Уолш, който е брилянтен конник, и той отново има солидни шансове, след като спечели подготвителното си състезание в Bobbyjo Chase в Fairyhouse.

Рей салон
Бивш футболист, превърнал се в експерт

Ще имам няколко лири Delta Work печеля. Бях впечатлен от него, когато победи Тайгър Рол в Челтнъм. Има много килограми, което е малък проблем, но ми харесват шансовете му.

Шон Ботерил

” title=”Ray Parlour: Ромфорд Пеле мечтае за Delta Work за голямото състезание” class=”js-imageLoader” data-at-xn=”https://www.rp-assets.com/images/news/2017/ 05/26/22665-medium.jpeg” data-br-n=”https://www.rp-assets.com/images/news/2017/05/26/22665-medium.jpeg” data-br-m =”https://www.rp-assets.com/images/news/2017/05/26/22665-large.jpeg” data-br-w=”https://www.rp-assets.com/images /news/2017/05/26/22665-large.jpeg” data-br-xw=”https://www.rp-assets.com/images/news/2017/05/26/22665-large.jpeg” onclick=”return false;”>
Ray Parlour: Ромфорд Пеле харесва Delta Work за голямото състезание

Ray Parlour: Ромфорд Пеле харесва Delta Work за голямото състезание

Шон Ботерил

Робърт Батърст
Актьор, студени крака и абатство Даунтън

Фриуилин Дилън всеки път. Победителят на Irish Grand National е пренебрегнат, но той се доказа като твърд самороден камък за големия повод.

Ед Чембърлин
Водещ водещ на състезанията на ITV

Fiddlerontheroof има получи малко класа като победител в Tolworth Hurdle и изглеждаше потенциален национален кон, когато беше втори в Ladbrokes Trophy. Той не скочи особено добре на Аскот, но изглеждаше така, сякаш издръжливостта може да е неговата силна страна и се надявам, че ще се справи с оградите.

Бари Джерати
Жокей, носител на наградата Grand National

Комодор миналия път направи най-добрия опит в кариерата и скача добре. Мисля, че той е правилният сорт за състезанието.


„Тя има право да бъде цената, на която е“ – Колман развълнуван от Leopardess


Ричард Хойлс
Коментатор на ITV

Всяка секунда сега нямаше късмет миналата година и има по-малко въпросителни от повечето, особено по отношение на издръжливостта, въпреки че има притеснения, че е твърде високо в тежестите.

Джон Инвърдейл
Спортен разпространител

Run Wild Fred. В National винаги има история и това може да бъде моментът на изкуплението за неговия треньор. Винаги съм бил голям фен на Дейви Ръсел и най-важното е страхотно име.

Марк Джонсън
Коментатор на ITV

Снежен леопард. Бях наистина впечатлен, когато я извиках у дома, за да спечеля Becher, тя скочи като зайче. И нейният състезателен стил подхожда на модерен национал.

Конър Макгин, депутат
Съпредседател на общопартийна парламентарна състезателна групастр

Fiddlerontheroof е насочен към състезанието, работи добре и изглежда идеално подготвен. Подкрепих го във всяка посока при 33-1.

Пол Никълс
Треньор, спечелил Гранд национал

Ако хвърлях десетка на един, определено щеше да бъде Delta Work.


Ръководство за иглички: цитати и оценки за всеки кон в National


Гари О’Брайън
Състезателен телевизионен водещ и 5 на живо Grand National коментатор

Поетът на Лонгхаус изглежда идеален тип за състезанието, тъй като той беше стандарт от клас 1 на препятствия, той не беше изложен на огради и той спечели Thyestes – състезание, често използвано като стъпка към Aintree.

Дерек Томпсън
ТВ водещ

Снежен леопард. Има само трима сиви победители и нито една кобила не е печелила от 1951 г. насам, но тя изглежда специално създадена за състезанието, Чарли Лонгсдън е превъзходен треньор и има изключителен шанс в най-отворения Национал от години.


Оферти за Големия национален фестивал за 2022 г

  • Присъединяване Paddy Power и обратно един кон и вземете друг безплатно – плюс те плащат шест места в Grand National. Регистрирай се тук.
  • Sky Bet плащат на водещите в индустрията седем места в Grand National. Всеки с акаунт може да поиска това, но се регистрирайте тук ако нямате акаунт.
  • Нов Betfair клиентите могат да получат безплатен залог, когато се регистрират, както и да получат шест места в Grand National. Регистрирайте се за нов акаунт тук.
  • Ladbrokes отиват на шест места в Grand National. Регистрирайте се за нов акаунт тук.
  • Корал плащат шест места в Grand National. Нямате акаунт? Регистрирайте се тук, за да се възползвате от допълнителните места тук.
  • bet365 имате налична оферта за нов клиент, когато се регистрирате в нов акаунт. Можете също да претендирате за шест места в Grand National. Първи стъпки тук.
  • Нов Уилям Хил клиентите могат да поискат безплатен залог за неделя, ако заложат в събота и също така да получат шест места в Grand National тук.
  • 888 Спорт имат безплатни залози за всички нови клиенти. Регистрирай се тук. Нови и съществуващи клиенти могат да получат шест места в Grand National.
  • Ако сте нов клиент, Тотализатор ще ви даде безплатен залог. Регистрирай се тук да претендирате и залагате на Grand National.

Как да залагате чрез Racing Post

Етап 1

Влезте в съществуващите си акаунти за залагания със седем букмейкъри чрез раздела „Букмейкъри“ в горната част на екрана.

Стъпка 2

Докоснете бутона за коефициенти на всяка състезателна карта или свързано съдържание с новини и бакшиши, за да добавите коня към вашия фиш за залагане.

Стъпка 3

Въведете своя залог и докоснете поставете залог.

Стъпка 4

Гледайте състезанието на живо на нашия сайт. Щракнете върху „Гледайте сега“ на състезателната карта няколко минути преди състезанието да започне.

Или можете да залагате чрез безплатното приложение Racing Post. . .


Ако искате повече за Grand National през 2022 г. . .

2022 Grand National в Aintree: участниците, шансовете, присъдата

Съвети за големи състезания: защо този кон може да спечели Grand National в Aintree

Може ли звездната жокея Рейчъл Блекмор да повтори миналогодишните героични действия в Aintree?

Национални параходи: пет коня, които могат да се съкратят преди голямото състезание

2022 Grand National: всичко, от което се нуждаете, за да участвате в лотарията в голямото състезание


Направете залог от £10 с Paddy Power и получете безплатен залог от £10, който да използвате. Нова оферта за клиенти. Направете €10 залог за спортни залагания, минимален коефициент 1,5 (1/2) и вземете €10 в безплатни спортни залози. Само депозити, направени с карти и Apple Pay, ще отговарят на условията за тази промоция. Безплатните залози ще бъдат присъдени след уреждане на квалифициращия залог и са валидни за 30 дни. Прилагат се правила и условия. Регистрирайте се тук.


ПЪРВО ПУБЛИКУВАНО 18:00 ч., 8 АПР 2022 г

Add Comment